Poiščite visokokakovostne čajne dodatke, ustrezne čajne pripomočke in fine sestavine - prav vse kar omogoča popolno uživanje v čaju in njegovo profesionalno pripravo. S temi čajnimi trendi ste vedno na tekočem z uživanjem čaja. Naj vas navdihnejo čajni trendi v Ronnefeldtu in odkrijte popolnoma nove načine uživanja čaja.

Zimski čaji

Zdaj vse več ljudi ceni užitek ob uživanju čaja skozi vse leto. V hladni sezoni pa vas čaj ogreva od znotraj in poskrbi za posebej prijetne ure. Z našimi kreacijami sadnega čaja, okusnimi zimskimi zeliščnimi čaji ali našimi črnimi in zelenimi čaji s čudovito dišečimi sestavinami in začimbami lahko resnično uživate v zimi.

Wellness čaji

Vonj, aroma in učinek wellness čajev razvaja telo in miluje dušo. Dišeča zelišča, okusno, suho sadje in začimbe naši degustatorji čaja uravnoteženo in okusno sestavijo v posebne mešanice. Naši wellness čaji so ustvarjeni tako, da so lahko spodbudni, hkrati pa sproščujoči in pomirjujoči. Preizkusite raznolikost naših harmoničnih stvaritev.

Bio čaji

Vse bolj priljubljeni so ekološko pridelani izdelki. Ronnefeldt izpolni to željo z veliko ponudbo organskih čajev. Obstaja še posebej velik izbor priljubljenih črnih in zelenih čajev. Organski pečat zagotavlja nadzorovano ekološko gojenje. Čaj se goji brez genske spremembe in brez uporabe kemično-sintetičnih pesticidov. Prav tako imamo vse čaje preverjene v pooblaščenih nemških laboratorijih. Bio čaji imajo dober okus in zagotavljajo dobro osebno počutje.

Ingwer čaji

Azijska kuhinja je dala znane tople in blagodejne učinke vročih korenin. Ingver za začinjanje jedi ali ustvarjanje novih čajnih mešanic je zelo v modi. V kombinaciji s korenčkom, zelišči, sadjem ali zelenim čajem so nastale čudovite čajne kreacije.

Posebno blagi čaji

Za pivce čaja, ki se jim zdi rdeči hibiskus kisel je Ronnefeldt razvil linijo izdelkov, imenovano "še posebej blag". Te osnove vsebujejo koščke posušenih jabolk z nekatere sorte čajev pa bel hibiskus zaokroži okus. Beli hibiskus je lepa alternativa klasičnemu hibiskusu saj barva skodelice ostane svetla okus pa prijetno živahen. V kombinaciji z lokalnim in eksotičnim sadjem vas čaj zapeljivo popelje s svojimi nežnimi aromami v drug svet.

Sezonski čaji

Ali ledeni čaj poleti, zeliščni čaj jeseni ali začinjen čaj pozimi - odkrijte naša sezonska priporočila in kako lahko proslavite in uživate čajv kateremkoli prilagojenem letnemu času.

Ideje za darila

Razveselite se s čajem - sebe, prijatelje, najdražje: s finimi čajnimi kreacijami podjetja Ronnefeldt ne morete zgrešiti ne glede na to ali iščete nekaj izvrstnega za izkušene pivce čaja ali majhen dar za začetnike čajev - tukaj boste našli vse, kar čajno srce želi.

ZA LJUBITELJE ČAJEV
primerno darilo za ljubitelje čajev

Joy of Tea® Box

Visokokakovostna nakitna škatla Joy of Tea je idealna za praktično polnjenje vaših najljubših sort. 40 x radost čaja v najvišji kakovosti. Vsaka zvrst čaja je pakirana posebej.
V škatlo so vključene naslednje sorte:
10 x Darjeeling * Poletno zlato organske kakovosti,
10 x Morgentau®, 10 x Rooibos krema pomaranča, 10 x sadna moč.

Uživanje čaja je tukaj zagotovljeno!

Odkrijte svet čajnih vrečk Ronnefeldta. Naši predpripravljeni čaji ponujajo enostavno in hitro uživanje v čaju. Idealno za skodelico čaja vmes. Ne glede na to, ali gre za Teavelope®, naše klasične vrečke za čaj ali Joy of Tea®.

    Cart