Joy of Tea ®
Uživajte v najvišji kakovosti čaja kjerkoli.

Ti visokokakovostni prednastavljeni listni čaji so primerni za zahtevno uživanje doma, v službi ali med potovanjem. Uporabljamo najboljše čajne liste in izbrane zeliščne in sadne čajne sestavine za vse sorte, ki jih lahko idealno uživamo v skodelici ali skodelici. Filtri narejeni okolju prijaznih naravnih vlaken omogočajo, da se čajni listi v celoti razvijejo in tako nudijo odlične okusne izkušnje.

Teavelope ®
Čajne vrečke v novi preobleki.

Teavelope® je na voljo za vsak okus in vsako razpoloženje. Naj bo črni, zeleni, sadni ali zeliščni čaj, aromatiziran ali čist – vsaka skodelica preprosto nudi majhen, individualen užitek. Kakovost Teavelope® Ronnefeldt je za tiste, ki se jim mudi ali pa samo za ljubitelje čaja v čajnih vrečkah.

ZA LJUBITELJE ČAJEV
primerno darilo za ljubitelje čajev

Joy of Tea® Box

Visokokakovostna nakitna škatla Joy of Tea je idealna za praktično polnjenje vaših najljubših sort. 40 x radost čaja v najvišji kakovosti. Vsaka zvrst čaja je pakirana posebej.
V škatlo so vključene naslednje sorte:
10 x Darjeeling * Poletno zlato organske kakovosti,
10 x Morgentau®, 10 x Rooibos krema pomaranča, 10 x sadna moč.

Uživanje čaja je tukaj zagotovljeno!

Odkrijte svet čajnih vrečk Ronnefeldta. Naši predpripravljeni čaji ponujajo enostavno in hitro uživanje v čaju. Idealno za skodelico čaja vmes. Ne glede na to, ali gre za Teavelope®, naše klasične vrečke za čaj ali Joy of Tea®.

    Cart