Blog

Čajne vrečke Ronnefeldt

by in ČAJNE VREČKE 14 decembra, 2019

Odkrijte svet čajnih vrečk Ronnefeldt. Naši predpripravljeni čaji ponujajo enostavno in hitro uživanje v čaju. Idealno za skodelico čaja vmes. Ne glede na to ali gre za Teavelope® naše klasične čajne vrečke ali Joy of Tea® predhodno predlagani listni čaj s praktično obešalno napravo: tukaj vam je zagotovljeno uživanje v čaju. Dobite idealno količino za popolno skodelico čaja v porcijah.

Teavelope® je na voljo za vsak okus in razpoloženje. Naj bo črni, zeleni, sadni ali zeliščni čaj, aromatiziran ali čist – vsaka skodelica preprosto nudi majhen individualen užitek. Teavelope® vsebuje kakovost Ronnefeldta. Na poti, za tiste, ki se jim mudi ali preprosto za ljubitelje čaja v čajnih vrečkah pripravljenih za infundiranje.

Ti visokokakovostni prednastavljeni listni čaji so primerni za izpopolnjeno uživanje doma, v službi ali med potovanjem. Uporabljamo najboljše čajne liste in izbrane zeliščne in sadne čajne sestavine za vse sorte, ki jih lahko idealno uživamo v skodelici. Velikšna mreža okolju prijaznih naravnih vlaken omogoča, da se čajni listi v celoti razvijejo in tako nudijo odlične okusne izkušnje.

    Cart